•   طرز تهیه فلافل آبادان ، لبنانی و خوزستانی


    .

    طرز تهیه:

    ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد) سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم. لازم به ذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقدار کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.

    .

    نکات مهم:

    ۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.

    ۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود.

    ۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.

    ۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد.

    .

    دستور پخت سس فلافل :

    یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید. این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.

    مواد لازم:

    نخود خیس شده: ۲۵۰ گرم

    پیاز: یک عدد بزرگ

    سیر: ۳ حبه

    رب گوجه فرنگی: یک قاشق مربا خوری

    سیب زمینی آب پز: ۱ عدد کوچک

    ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری

    فلفل و نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

پیشنهاد ویژه

درباره سایت

آخرین عناوین

دکوراتیو

نویسندگان

بهترینها

تغییر تم سایت

تم های در دسترس

طراح: نقاش

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic